Selecteer een pagina

Tint interieur styling

Keuze interieuradvies

Onafhankelijk interieuradvies en interieurontwerp

voor Particulier of Bedrijf

Flits Interieuradvies

Heeft u al vloerstalen in huis maar twijfelt u over de keuze? Of weet u niet goed welke wandkleur mooi past bij uw nieuwe bank?

Tijdens het Flits interieuradvies kom ik naar u toe om samen de ruimte te bekijken en uw vragen ter plaatse te beantwoorden.

Waaruit kan een Mondeling Flits Interieuradvies aan huis bestaan?

 • Kleuradvies 
 • Indelingsadvies voor een kleine/gemiddelde woonruimte (excl. 2D tekening)
 • Verlichtingsadvies 
 • Tips over accessoires, styling en sfeer

Het mondelinge TINT Flits Interieuradvies aan huis kost  €127,95  (2 uur)*

TIP: Geef de TINT Interieurstyling Cadeaubon voor een Flits Interieuradvies aan huis! Een leuk cadeau voor iemand die gaat verhuizen, voor een verjaardag of als Jubileum cadeau!

 (* reiskosten zijn van toepassing > 10km)

Interieurontwerp (interieurplan op maat) 

U gaat verhuizen, u wil het woonkamerinterieur moderniseren of u heeft verbouwplannen? Dan moeten er veel keuzes gemaakt worden over o.a. kleuren, de meubels en de indeling ervan, vloeren, raambekleding en verlichting. En waar sommigen het gehele plaatje al voor zich zien vinden anderen het lastig om tot een keuze te komen (en wordt de beslissing vaak weer uitgesteld).

TINT denkt al vanaf de beginfase graag onafhankelijk en professioneel mee en ontwerpt voor u (in goed overleg) een sfeervolle interieurbasis. In het plan heeft u ook de mogelijkheid voor een duidelijke en overzichtelijke 3D impressie.

Met alle ideeen in het eindplan als uitgangspunt kunt u vervolgens zelf in uw eigen tempo het interieurontwerp realiseren of wellicht juist comfortabel door TINT laten verzorgen. En met een goed interieurplan bespaart u uiteindelijk geld en tijd want verkeerde keuzes achteraf moeten herstellen kosten altijd meer.

Thuis en Tuin ontwerppakket

Bent u ook een echte groenliefhebber? Hoe fijn is het dan om ook uw tuin of balkon in het uitgebreide woonontwerp mee te kunnen nemen? Zo zal uw buitenruimte qua stijl, kleur en gebruiksgemak aansluiten bij het nieuwe interieur. TINT Styling is hiervoor een unieke samenwerking aangegaan met Kwekerij Sluishoek uit Borssele o.l.v.  Ans Kloet. Haar website is: www.kwekerijsluishoek.nl

TINT is er zo ook voor indoor- en outdoor comfortabel wonen.

Hoe verloopt een TINT ontwerp traject?

Wil u graag eerst eens ongedwongen komen kennismaken met mij als persoon dan bent u van harte welkom voor een kopje koffie in Wolphaartsdijk.  U kunt me hiervoor bellen, mailen of een appje sturen en de afspraak is gemaakt: 06-23912516 of edith@tintstyling.nl

Tijdens het opvolgende intakegesprek*  bij u thuis bespreken we uw interieurvragen, wensen en ideeën. Aan de hand van dit intakegesprek ontvangt u binnen enkele dagen een persoonlijke offerte voor het door u gewenste interieurontwerp en advies. 

Na uw akkoord volgt een tweede gesprek bij u aan huis (Plan van eisen gesprek) waarin we dieper ingaan op uw persoonlijke smaak, leefstijl en specifieke interieurwensen. Hierna start ik met het ontwerpen van uw interieurplan op maat maar hebben we ook tussentijds nog overleg.

 

NOTE: Veel klanten vinden het fijn om de aankoop van de geadviseerde meubels of verlichting zelf te regelen. En die vrije keuze is tevens een belangrijke meerwaarde van hoe ik als onafhankelijk interieurstyliste werk. Ik ben geen winkel gebonden interieurstyliste die meubels, keukens of vloeren verkoopt. Ik adviseer puur waar de voor u best passende keuze (en prijs) hierin te vinden is. Zo blijft u geheel vrij uw aankopen te doen bij de winkel van uw voorkeur.

* Klik voor de voorwaarden en tarieven op onderstaande knop.

 

 

Verkoopstyling

Uw huis staat te koop maar potentiele kopers reageren niet op uw woning zoals u verwacht had. Er zijn weinig bezichtigingen, er is veel concurrentie of geïnteresseerden haken alsnog af.

Dit kan te maken hebben met het smaakgevoelige interieur van de woning. Een neutraal maar warm interieur waarbij iedere online bezoeker zelfs bij het scrollen van de verkoopfoto`s zijn eigen ideeën en stijl al kan invullen is een belangrijke stap. Een fijne eerste indruk leidt vaak tot meer bezichtigingen en tot een snellere en betere verkoop van uw woning. Hiervoor is verkoopstyling een ideale oplossing.

Door TINT verkoopstyling in te schakelen krijgt u de ondersteuning van een professionele en onafhankelijke blik op uw woning en werken we samen naar een snel en goed verkoopresultaat.

 

Vakantiewoning / Ferienwohnung

Als interieurstyliste in Zeeland beleef ik ook veel plezier aan het inrichten van recreatiewoningen. Met het vakantiegevoel om me heen adem ik bijna als vanzelf toerisme en recreatie. En u als (nieuwe) huiseigenaar wil daar graag snel van kunnen genieten.

Naast het gezellige thuisgevoel moet het interieur van een vakantiewoning veelal betaalbaar zijn en makkelijk te onderhouden! Misschien heeft u namelijk ook plannen om uw vakantiewoning te gaan verhuren?

Door mijn ervaring weet ik snel de juiste materialen en leveranciers hiervoor te vinden en kunt u vervolgens heerlijk ontzorgt gaan genieten van uw tweede ’thuis’ in mooi Zeeland.

 

De zakelijke markt

De inrichting van uw zaak is essentieel voor het slagen van uw onderneming.

Of dit de inrichting van de kantoorruimte en/of een werkplek betreft, de aankleding van een winkel, het meubilair in een restaurant of de stoffering van een lunchroom, dit geldt voor alle ondernemingen. Denk ook aan lichtplan, hoe belangrijk is dit voor een kapsalon of een beautysalon? Tint interieurstyling kan u hierbij helpen, ook wanneer uw zaak reeds is ingericht . 

Tint Interieurstyling en Advies

 

Wolphaartsdijk (Zeeland)

 • flits interieuradvies
 • interieuradvies pakket
 • kleuradvies
 • meubeladvies
 • moodboard
 • verlichtingsplan
 • keukenontwerp
 • 3d impressie
 • verkoopstyling

 

Neem  vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ik antwoord u graag.