Selecteer een pagina

Tint interieur styling

Aanbod

Interieurstyling en Advies

voor Particulieren en Bedrijven

Hoe kan TINT u helpen?

Ieder mensenleven ontwikkelt zich met daarbij vaak de nodige veranderingen. In de situatie van verhuizen, samenwonen of simpel de wens voor een weer passend interieur is het fijn als u hierbij een meedenkende partij heeft. Persoonlijk en met alle aandacht voor uw interieurwensen, dan biedt TINT u.

NIEUW in 2021: Totaalrealisatie THUIS en TUINUw interieur en exterieur weer volledig op uw wensen en leefstijl afgestemd? Dat kan bij TINT. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Interieuradvies aan huis

Bent u een echte ‘doe het zelver’ maar kunt u net wat extra advies gebruiken. Ik kom graag aan huis om samen uw woning (of bedrijf) te bekijken en uw vragen ter plaatse te beantwoorden. De meerwaarde van een bezoek aan huis is dat ik de lichtinval en algemene woonsfeer goed kan bekijken.

Voor korte vragen over kleuren, indeling, styling of verlichting is een Flits Interieuradvies daarom een goede optie.
Op die manier kunt u vervolgens zelf de plannen uitwerken maar heeft u wel de zekerheid dat er een onderbouwde keuze aan is voorafgegaan.

Een FLITS Interieuradvies aan huis is mogelijk vanaf 120 minuten voor € 125,- . Uiteraard is een uitgebreider advies ook mogelijk.

Ook een leuke optie is het 4 Seizoenen Styling Abonnement. Ieder kwartaal kom ik bij u thuis de woonkamer/eetkamer stylen geheel passend bij het jaargetijde.  Dus naast bijvoorbeeld een frisse lente sfeer behoort ook het verzorgen van de kerstdecoratie in dit stylingspakket. Het 4 Seizoenen Styling Abonnement kost € 225,- per jaar (exclusief  accessoires). 

TIP: Geef een TINT Interieuradvies aan huis cadeau d.m.v. de TINT Cadeaubon!

Reiskosten worden berekend vanaf 20 kilometer, parkeerkosten en tol worden ook doorberekend. TINT geeft een flits interieuradvies door geheel Zeeland. Woont u verder in het land dan overleg ik graag samen met u de mogelijkheden.

Interieurontwerp

Heeft u plannen uw interieur te gaan veranderen omdat de kinderen het huis uit zijn? Of krijgt u juist gezinsuitbreiding en zoekt u een beter gebruik van de beschikbare ruimte? In een vrijblijvend intake gesprek bespreken we uw vragen en ideeën. Aan de hand van dit gesprek ontvangt u een offerte met een overzicht van het gewenste interieuradvies. 

Met een goed interieurplan trechter ik als het ware de vele interieurkeuzes, kleurmogelijkheden en materialen en geef ik u hiermee overzicht en structuur. U behoudt desgewenst altijd de regie om uw aankopen zelf te regelen. Dat is tevens een belangrijke meerwaarde van een onafhankelijk en dus niet winkel gebonden interieurstyliste.

Natuurlijk biedt TINT u ook de mogelijkheid alle beslommeringen uit handen te geven. Ideaal tijdens de meestal drukke periodes van een verbouwing of verhuizing.

Nieuw in 2021! Totaal realisatie Thuis en Tuin. Vraag snel uw informatie aan via de contactpagina.

 

U ontvangt altijd een offerte op maat.

Reiskosten worden berekend vanaf 20 kilometer, parkeerkosten en tol worden ook doorberekend. TINT is werkzaam door geheel Nederland, België en Duitsland.

 

Verkoopstyling

U heeft besloten om uw huis te koop zetten en potentiele kopers reageren niet op uw woning zoals u verwacht had. Er zijn voldoende bezichtigingen, maar geïnteresseerden haken af.

Dit kan te maken hebben met het smaakgevoelige interieur van de woning.  Een neutraal interieur waarbij iedere bezoeker zijn eigen ideeën en stijl in gedachte al kan invullen leidt vaak tot een snellere en betere verkoop van uw woning.

Ook kan mijn advies helpen bij het kunnen verhogen van de vraagprijs. Sommige eenvoudige bouwkundige of cosmetische aanpassingen geven een huis net dat beetje extra waardoor kijkers bereid zijn meer voor een huis te betalen.

Bent u projectontwikkelaar dan weet u als geen ander dat een goed ingerichte modelwoning makkelijker en beter verkoopt. Een juiste inrichting die er smaakvol en luxueus uitziet maar toch binnen uw begroting past, dat geeft resultaat!

Recreatie interieur

Als interieurstyliste in Zeeland heb ik ook kijk op het inrichten van recreatiewoningen. Met het vakantiegevoel en de vele toeristen om me heen adem ik vanzelf toerisme en recreatie. 

Ik begrijp ook dat naast het gezellige thuisgevoel het interieur van een vakantiewoning veelal betaalbaar moet zijn en makkelijk te onderhouden! Misschien heeft u namelijk ook plannen om uw vakantiewoning te gaan verhuren?

Door mijn ervaring weet ik snel de juiste materialen en leveranciers hiervoor te vinden en kunt u vervolgens heerlijk gaan genieten van uw tweede ‘thuis’.

Als Guilty Pleasure heb ik het herstofferen en inrichten van campers en caravans! Mede ingegeven door het zelf ontwerpen en bouwen van onze eigen camper. Je eigen thuis op wielen, hoe heerlijk is dat!

De zakelijke markt

De inrichting van uw zaak is essentieel voor het slagen van uw onderneming.

Of dit de inrichting van een kantoorruimte en/of een werkplek betreft, de aankleding van een winkel, het meubilair in een restaurant of de stoffering van een lunchroom, dit geldt voor alle ondernemingen. Denk ook aan lichtplan, hoe belangrijk is dit voor kapsalon of een beautysalon? Tint interieurstyling kan u hierbij helpen, ook wanneer uw zaak reeds is ingericht en u toe bent aan een compleet nieuw interieur of wanneer slechts een paar aanpassingen in het bestaande interieur kunnen leiden tot een betere werkvloer en werksfeer!

Tint Interieurstyling en Advies

 

Wolphaartsdijk (Zeeland)

  • Interieuradvies aan huis
  • inrichtingplan
  • kleuradvies op maat
  • materiaaladvies op maat
  • moodboard
  • verlichtingsplan
  • keukenontwerp
  • 3d tekening
  • verkoopstyling

 

Neem  vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ik antwoord u graag.