Selecteer een pagina

Tint interieur styling

Keuzes interieuradvies

Interieuradvies en ontwerp

voor Particulier en Bedrijf

Hoe kan TINT u helpen?

Gaat u verhuizen, (ver)bouwen of zoekt u een beter passend interieur bij uw veranderde woonsmaak? Dan is het fijn als er een onafhankelijk interieurstyliste professioneel met u meedenkt.

Want hoe deel je een ruimte in, waar of hoe gaat u kleur gebruiken, en waar vind u de meubels die passen bij de door u gewenste woonsfeer? Tevens vinden veel mensen het ook best lastig het totale interieurplaatje (van meubels, raambekleding, vloeren en verlichting) goed te blijven overzien. En misschien denkt u er ook over na om de tuin meteen mee aan te pakken?

TINT Interieurstyling & Advies werkt dagelijks met deze interieurvragen en kan u helpen met onder meer een totaal concept interieuradvies. Kleinere interieurplannen of Flitsadviezen zijn uiteraard ook mogelijk, alles naar gelang uw interieurvragen. Tevens werkt TINT samen met een ervaren tuinbedrijf om het woonadvies compleet te maken.

Persoonlijk, onafhankelijk (niet winkel gebonden) en met alle rust en aandacht voor uw interieurwensen, dat biedt TINT Interieurstyling u.

 

Keuze 1: Mondeling Flits Interieuradvies aan huis 

Heeft u al vloerstalen in huis maar twijfelt u over de keuze? Of weet u niet goed welke wandkleur past bij uw nieuwe meubels?

Tijdens het Flits interieuradvies (max. 2 uur) kom ik aan huis om samen met u de ruimte te bekijken en uw korte vragen ter plaatse te beantwoorden. De meerwaarde van een bezoek aan huis is dat ik de lichtinval en algemene woonsfeer goed kan bekijken. Mocht u nog niet in het nieuwe huis wonen dan kunnen we ook werken m.b.v. de plattegrond.

Waaruit kan een Mondeling Flits Interieuradvies aan huis bestaan?

 • Kleuradvies voor een enkele ruimte (woonkamer, keuken, werkruimte, hal of slaapkamer) 
 • Keuze advies bij door uzelf geselecteerd behangstalen (desgewenst met aanvulling door TINT)
 • Indelingsadvies voor een kleine/gemiddelde woonruimte (excl. 2D tekening)
 • Keuze advies bij door uzelf geselecteerde raambekledingstalen (desgewenst met aanvulling door TINT)
 • Verlichtingsadvies (over LED armaturen en LED lichtbronnen)
 • Keuze advies bij door uzelf geselecteerde vloerstalen (desgewenst met aanvulling door TINT)
 • Tips over accessoires en styling

Het mondelinge TINT Flits Interieuradvies aan huis kost  €125,- voor 2 uur* .

TIP: Geef de TINT Interieurstyling Cadeaubon voor een Flits Interieuradvies aan huis! Een leuk cadeau voor iemand die gaat verhuizen, voor een verjaardag of als Jubileum cadeau!

Uitgebreider interieuradvies, totaal interieurconcept of een 3D visualisatie? lees dan verder op deze pagina voor informatie over het Interieuradvies pakket op maat

 

Keuze 2 en 3: Interieuradvies of Thuis en Tuin adviespakket

U gaat verhuizen, wil de woonkamer veranderen of u gaat (ver)bouwen. Dan moeten er veel keuzes tegelijk gemaakt worden over wandkleuren, meubels, vloeren, raambekleding en verlichting.

Echter niet veel mensen kunnen in meubel- en stofferingszaken eenvoudig tot een keuze komen. En zoveel interieurkeuzes tegelijk maken (en die op elkaar afstemmen) is ook niet iets wat u dagelijks doet.

TINT denkt al vanaf de beginfase graag professioneel met u mee en ontwerpt hiervoor uw persoonlijk en op elkaar afgestemde interieurplan.  Dit kan ook inclusief een duidelijke 3D impressie.  Zo weet u zeker dat uw nieuwe interieur en woonsfeer aansluiten bij uw verwachtingen en wensen voordat u overgaat tot het daadwerkelijk bestellen en kopen. En dat scheelt (naast een boel stress) ook geld.

TIP: Als klant van TINT kunt u gebruik maken van het netwerk van vaklieden zoals bijvoorbeeld een stukadoor, behanger of een monteur voor uw nieuwe verlichting.

Thuis en Tuin advies, NIEUW per 1 oktober 2023: Maar hoe fijn is het om ook uw tuin of balkon in het advies mee te kunnen nemen? Zo zal uw buitenruimte qua sfeer, kleur en gebruiksgemak aansluiten bij het nieuwe interieur. TINT Styling is hiervoor een unieke samenwerking aangegaan met Kwekerij Sluishoek uit Borssele o.l.v.  Ans Kloet.

U kunt overleggen over een nieuwe beplantingsplan (na bijvoorbeeld een verbouwing), een vereenvoudiging van het tuinonderhoud of een compleet nieuw tuinontwerp. En als uw nieuwe appartement een (winderig) balkon of dakterras heeft kan Kwekerij Sluishoek adviseren welke planten hier het beste gaan gedijen. En dat scheelt eveneens een boel frustratie en geld.

EXTRA! Iedere klant van dit Thuis en Tuin adviespakket ontvangt een mooie ‘Kwekerij Sluishoek cadeaubon’ ter waarde van €25,-. Deze bon kunt u geheel naar eigen idee besteden als advieskorting of als aankoopkorting van uw nieuwe beplanting.

Hoe verloopt het Uitgebreid interieuradvies?

In een vrijblijvend intakegesprek bij u thuis bespreken we allereerst globaal uw vragen, advieswensen en ideeën. Ook bekijken we hierin al de eventuele bouwtekeningen of plattegrond. Aan de hand van dit intakegesprek ontvangt u binnen enkele dagen een persoonlijke offerte voor het door u gewenste interieurplan en advies. 

Na uw akkoord volgt een tweede gesprek aan huis (Plan van eisen) waarin we dieper ingaan op uw persoonlijke smaak, leefstijl en specifieke interieurwensen. Vervolgens start ik met het ontwerpen van uw interieurplan maar hebben we tussentijds nog regelmatig contact om de ideeën te bespreken.

De advieskeuzes en prijzen kunt u bekijken via onderstaande knop.

Met een persoonlijk en op maat gemaakt interieurplan zorg ik vervolgens voor harmonie in sfeer en kleur, voor een goed gebruik van de ruimte en ga ik op zoek naar comfort passend bij uw specifieke wensen. Door goed de tijd te nemen en naar uw vragen te luisteren werk ik toe naar een mooie interieurbasis. Vaak hoor ik van klanten dat ik ze via het uiteindelijke interieurplan op verrassende ideeën en mogelijkheden heb geattendeerd. Als interieurstyliste ken je de nieuwste materialen en mogelijkheden net wat beter.

Mijn voorstellen voor meubels, vloeren, verlichting of raambekleding presenteer ik bij u aan huis in een overzichtelijk naslagboek inclusief shopping list. Ideaal als u meteen wil starten of juist de aanpassingen stapsgewijs in uw eigen tempo wil aanpakken. Uiteraard voorzie ik het ontwerp van kleur- en materiaalstalen en kan ik u de nieuwe ruimte ook laten beleven middels een digitale 3D impressie. Zo ervaart u de kleuren, sfeer en indeling van de woonkamer, slaapkamer of hal nog beter.

NOTE: Veel klanten vinden het fijn om de uiteindelijke meubel of materiaal aankopen zelf te regelen. En die vrije keuze is tevens een belangrijke meerwaarde van hoe ik als onafhankelijk interieurstyliste werk. Ik ben geen winkel gebonden interieurstyliste die meubels, keukens of vloeren verkoopt. Ik adviseer puur waar de voor u best passende keuze (en prijs) hierin te vinden is. Zo blijft u geheel vrij uw aankopen te doen bij de winkel van uw voorkeur.

EXTRA: TINT werkt ook met een totaalconcept interieuradvies. Hierin ontwerpt TINT uw gehele interieur en verzorgt alle aankopen van het interieurontwerp. Een ideale oplossing tijdens de meestal drukke periodes van een verbouwing of verhuizing. Deze extra service werkt echter ook fijn als u bijvoorbeeld de verhuizing en aankopen voor uw ouder(s) moet organiseren en zelf verder weg woont. 

 

 

Verkoopstyling

Uw huis staat te koop maar potentiele kopers reageren niet op uw woning zoals u verwacht had. Er zijn weinig bezichtigingen, er is veel concurrentie of geïnteresseerden haken alsnog af.

Dit kan te maken hebben met het smaakgevoelige interieur van de woning.  (Voor u een thuis maar voor anderen misschien lastig doorheen kijken).  Een neutraal maar warm interieur waarbij iedere online bezoeker zelfs bij het scrollen van de verkoopfoto`s zijn eigen ideeën en stijl al kan invullen is een belangrijke stap. Een fijne eerste indruk leidt vaak tot meer bezichtigingen en tot een snellere en betere verkoop van uw woning. Hiervoor is verkoopstyling een ideale oplossing.

Verkoopstyling kan ook helpen bij het kunnen verhogen van de vraagprijs. Sommige eenvoudige bouwkundige of cosmetische aanpassingen geven een huis net dat beetje extra waardoor kijkers bereid zijn meer voor een huis te betalen.

Door TINT verkoopstyling in te schakelen krijgt u de ondersteuning van een professionele en onafhankelijke blik op uw woning en werken we samen naar een snel en goed verkoopresultaat.

 

Vakantiewoning / Ferienwohnung

Als interieurstyliste in Zeeland beleef ik ook veel plezier aan het inrichten van recreatiewoningen. Met het vakantiegevoel om me heen adem ik bijna als vanzelf toerisme en recreatie. En u als (nieuwe) huiseigenaar wil daar graag snel van kunnen genieten.

Naast het gezellige thuisgevoel moet het interieur van een vakantiewoning veelal betaalbaar zijn en makkelijk te onderhouden! Misschien heeft u namelijk ook plannen om uw vakantiewoning te gaan verhuren?

Door mijn ervaring weet ik snel de juiste materialen en leveranciers hiervoor te vinden en kunt u vervolgens heerlijk ontzorgt gaan genieten van uw tweede ‘thuis’ in mooi Zeeland.

 

De zakelijke markt

De inrichting van uw zaak is essentieel voor het slagen van uw onderneming.

Of dit de inrichting van een kantoorruimte en/of een werkplek betreft, de aankleding van een winkel, het meubilair in een restaurant of de stoffering van een lunchroom, dit geldt voor alle ondernemingen. Denk ook aan lichtplan, hoe belangrijk is dit voor kapsalon of een beautysalon? Tint interieurstyling kan u hierbij helpen, ook wanneer uw zaak reeds is ingericht en u toe bent aan een compleet nieuw interieur of wanneer slechts een paar stylings aanpassingen in het bestaande interieur kunnen leiden tot een betere werkvloer en werksfeer!

Tint Interieurstyling en Advies

 

Wolphaartsdijk (Zeeland)

 • Interieuradvies aan huis
 • inrichtingplan
 • kleuradvies op maat
 • materiaaladvies op maat
 • moodboard
 • verlichtingsplan
 • keukenontwerp
 • 3d tekening
 • verkoopstyling

 

Neem  vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ik antwoord u graag.