Selecteer een pagina

Tint interieur styling

Aanbod

Interieurstyling en Advies

voor Bedrijven en Particulieren

Wat kan Tint Interieurstyling u bieden?

Interieur, en alles wat daar mee te maken heeft, is mijn grote passie.

Heeft u vragen of hulp nodig met uw interieur? Dan bent u bij TINT Interieurstyling aan het juiste adres! Ieder interieur is voor mij een uitdaging en van iedere vraag over de inrichting van een huis, vakantiewoning, werk of leefruimte, klein of groot, oud of nieuw, gaat mijn inspiratie leven. Mijn werkgebied is in Zeeland maar ook buiten de provincie. 

 

Interieuradvies aan huis

Ik kom graag aan huis om samen uw woning of bedrijf te bekijken en uw vragen ter plaatse te beantwoorden. De meerwaarde van zo`n bezoek aan huis is dat ik de lichtinval en algemene woonsfeer goed kan bekijken.

Voor eenvoudige vragen over kleur, indeling of verlichting is een Flits Interieuradvies daarom een goede optie.  
Op die manier kunt u vervolgens zelf de plannen uitwerken maar heeft u wel de zekerheid dat er een onderbouwde keuze aan is voorafgegaan.

Een Flits kleur en of interieuradvies aan huis is al mogelijk vanaf 59,95 (60 minuten) of voor € 115,- ( 120 minuten).

Reiskosten worden berekend vanaf 20 kilometer. TINT geeft een flits interieuradvies door geheel Zeeland. Woont u verder in het land dan overleg ik graag samen met u de mogelijkheden.

Uitgebreid interieuradvies

Denkt u aan een uitgebreider interieuradvies dan kom ik graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. In dit gesprek bespreken we uw vragen en ideeën waar u hulp bij nodig denkt te hebben. Aan de hand van dit gesprek ontvangt u een offerte en overzicht van het interieuradvies.

Mijn uitgebreide (en onafhankelijke) interieuradvies kunt u zo uitgebreid maken als u zelf wilt; van een advies voor een indeling van de woonruimte in 2D of in digitale 3D, een plan van aanpak met meubel en kleuradvies of een verlichtingsplan. Maar ook een keukenplan of badkamerplan behoren tot de mogelijkheden.

Ook een totaalinrichting is mogelijk inclusief het uitzoeken en bestellen van de benodigde meubelen en woonaccessoires, het coördineren van de eventuele kluswerkzaamheden en het volledig en sfeervol afstylen van de ruimte d.m.v. accessoires en groenstyling. U kiest zelf waar u mijn advies bij kunt gebruiken.

U ontvangt altijd een offerte op maat.

Reiskosten worden berekend vanaf 20 kilometer. TINT is werkzaam door geheel Nederland, België, Duitsland en de UK.

Verkoopstyling

U heeft besloten om uw huis te koop zetten en potentiele kopers reageren niet op uw woning zoals u verwacht had. Er zijn voldoende bezichtigingen, maar geïnteresseerden haken af.

Dit kan te maken hebben met de inrichting van de woning die te koop staat. Een neutrale inrichting waarin iedereen zich thuis voelt leidt tot een snellere en betere verkoop van uw woning.

Of u bent projectontwikkelaar en weet dat een goed ingerichte woning makkelijker en beter verkoopt. Een juiste inrichting die er smaakvol en luxueus uitziet maar toch binnen de begroting past geeft resultaat!

Recreatie interieur

Als interieurstyliste in Zeeland heb ik ook kijk op de inrichting van recreatiewoningen. Met het vakantiegevoel en toerisme om me heen adem ik vanzelf toerisme en recreatie. 

Ik begrijp ook dat naast het gezellige thuisgevoel het interieur van een vakantiewoning veelal betaalbaar moet zijn en makkelijk te onderhouden!

Door mijn ervaring weet ik snel de juiste leveranciers hiervoor te vinden en kunt u vervolgens heerlijk gaan genieten van uw tweede ‘thuis’.

Als Guilty Pleasure heb ik het herstofferen en inrichten van campers en caravans! Mede ingegeven door het zelf ontworpen en bouwen van onze eigen camper. Je eigen thuis op wielen, hoe heerlijk is dat!

De zakelijke markt

De inrichting van uw zaak is essentieel voor het slagen van uw onderneming.

Of dit de inrichting van een kantoorruimte en/of een werkplek betreft, de aankleding van een winkel, het meubilair in een restaurant of de stoffering van een lunchroom, dit geldt voor alle ondernemingen. Denk ook aan lichtplan, hoe belangrijk is dit voor kapsalon of een beautysalon? Tint interieurstyling kan u hierbij helpen, ook wanneer uw zaak reeds is ingericht en u toe bent aan een compleet nieuw interieur of wanneer slechts een paar aanpassingen in het bestaande interieur kunnen leiden tot een betere werkvloer en werksfeer!

Tint Interieurstyling en Advies

 

Wolphaartsdijk (Zeeland)

  • Interieuradvies aan huis
  • inrichtingplan
  • kleuradvies op maat
  • materiaaladvies op maat
  • moodboard
  • verlichtingsplan
  • keukenontwerp
  • 3d tekening
  • verkoopstyling

 

Neem  vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ik antwoord u graag.