Selecteer een pagina

Tint interieur styling

Aanbod

Interieurstyling en Advies

voor Particulieren en Bedrijven

Hoe kan TINT u helpen?

Ieder mensenleven ontwikkelt zich en daarbij ontstaat vaak ook de wens voor een verandering in de woonsituatie. Gaat u verhuizen, verbouwen of zoekt u een beter passend interieur bij uw huidige woonwensen, dan is het fijn als u hierbij een meedenkende partij heeft.

Persoonlijk, onafhankelijk en met alle aandacht voor uw interieurwensen, dan biedt TINT u.

 

Flits Interieuradvies aan huis of een compleet Interieurontwerp?

Bent u een echte ‘doe het zelver’ maar kunt u net wat extra advies gebruiken over kleurgebruik? Of twijfelt u of een andere indeling van de woonkamer mogelijk is?

Ik kom graag aan huis om samen uw woning te bekijken en uw vragen ter plaatse te beantwoorden. De meerwaarde van een bezoek aan huis is dat ik de lichtinval en algemene woonsfeer goed kan bekijken.

Voor korte vragen over kleuren, indeling, woonstijl of verlichting is een Flits Interieuradvies daarom een prima optie.

Het TINT Flitsadvies aan huis kost € 125,- voor 2 uur*.

TIP: Geef de TINT Cadeaubon voor een Flitsadvies aan huis!

Toch iets meer binnenhuisadvies nodig? lees dan verder op deze pagina voor informatie over een utgebreider Interieurplan.

(*Reiskosten worden berekend vanaf 20 kilometer buiten postcode 4471AL, parkeerkosten en tol worden ook doorberekend. TINT is werkzaam door geheel Nederland, België en Duitsland).

Uitgebreid interieuradvies

U gaat verhuizen, veranderen of verbouwen? TINT denkt hierin graag met u mee en maakt uw persoonlijk interieurplan. Stapsgewijs en in goed overleg.

In een vrijblijvend intake gesprek bespreken we allereerst uw vragen en ideeën. Aan de hand van dit gesprek ontvangt u binnen een paar dagen een offerte voor het door u gewenste interieurplan. (De advieskeuzes en prijzen kunt u bekijken via onderstaande knop).

Met een persoonlijk interieurplan trechter ik de vele interieur mogelijkheden. Ik maak bijvoorbeeld een nieuwe meubelindeling in 2D en presenteer dit gehele ontwerp desgewenst ook in digitale 3D.  Mijn voorstellen voor meubels, vloeren, verlichting of raambekleding verzamel ik voor u in een overzichtelijk boekwerk. Uiteraard voorzie ik het ontwerp van kleur- en materiaalstalen. Zo ervaart u de nieuwe kleuren, sfeer en indeling van de ruimte nog beter.

Note: U behoudt bij TINT altijd de regie om uw aankopen zelf te regelen. Dat is tevens een belangrijke meerwaarde van hoe ik als onafhankelijk styliste werk. Ik ben geen winkel gebonden interieuradviseur die meubels of vloeren verkoopt. Ik adviseer puur waar de voor u best passende keuze hierin te vinden is. Zo blijft u geheel vrij uw aankopen te doen bij de winkel van uw voorkeur.

Uiteraard biedt TINT u ook de mogelijkheid wel alle aankopen te laten verzorgen. Een ideale oplossing tijdens de meestal drukke periodes van een verbouwing of verhuizing. Dit werkt echter ook fijn als u bijvoorbeeld de verhuizing of aankopen voor uw ouder(s) moet organiseren en zelf verder weg woont. 

 

 

Verkoopstyling

U heeft besloten om uw huis te koop zetten en potentiele kopers reageren niet op uw woning zoals u verwacht had. Er zijn voldoende bezichtigingen, maar geïnteresseerden haken af.

Dit kan te maken hebben met het smaakgevoelige interieur van de woning.  Een neutraal interieur waarbij iedere bezoeker zijn eigen ideeën en stijl in gedachte al kan invullen leidt vaak tot een snellere en betere verkoop van uw woning.

Ook kan mijn advies helpen bij het kunnen verhogen van de vraagprijs. Sommige eenvoudige bouwkundige of cosmetische aanpassingen geven een huis net dat beetje extra waardoor kijkers bereid zijn meer voor een huis te betalen.

Bent u projectontwikkelaar dan weet u als geen ander dat een goed ingerichte modelwoning makkelijker en beter verkoopt. Een juiste inrichting die er smaakvol en luxueus uitziet maar toch binnen uw begroting past, dat geeft resultaat!

Recreatie interieur

Als interieurstyliste in Zeeland beleef ik ook veel plezier aan het inrichten van recreatiewoningen. Met het vakantiegevoel en de vele toeristen om me heen adem ik bijna als vanzelf toerisme en recreatie. 

Ik begrijp ook dat naast het gezellige thuisgevoel het interieur van een vakantiewoning veelal betaalbaar moet zijn en makkelijk te onderhouden! Misschien heeft u namelijk ook plannen om uw vakantiewoning te gaan verhuren?

Door mijn ervaring weet ik snel de juiste materialen en leveranciers hiervoor te vinden en kunt u vervolgens heerlijk gaan genieten van uw tweede ‘thuis’.

Als Guilty Pleasure heb ik het herstofferen en inrichten van campers en caravans! Mede ingegeven door het zelf ontwerpen en bouwen van onze eigen camper. Je eigen thuis op wielen, hoe heerlijk is dat!

De zakelijke markt

De inrichting van uw zaak is essentieel voor het slagen van uw onderneming.

Of dit de inrichting van een kantoorruimte en/of een werkplek betreft, de aankleding van een winkel, het meubilair in een restaurant of de stoffering van een lunchroom, dit geldt voor alle ondernemingen. Denk ook aan lichtplan, hoe belangrijk is dit voor kapsalon of een beautysalon? Tint interieurstyling kan u hierbij helpen, ook wanneer uw zaak reeds is ingericht en u toe bent aan een compleet nieuw interieur of wanneer slechts een paar stylings aanpassingen in het bestaande interieur kunnen leiden tot een betere werkvloer en werksfeer!

Tint Interieurstyling en Advies

 

Wolphaartsdijk (Zeeland)

  • Interieuradvies aan huis
  • inrichtingplan
  • kleuradvies op maat
  • materiaaladvies op maat
  • moodboard
  • verlichtingsplan
  • keukenontwerp
  • 3d tekening
  • verkoopstyling

 

Neem  vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ik antwoord u graag.