Selecteer een pagina

Tint interieur styling

Aanbod

Interieurstyling en Advies

voor Bedrijven en Particulieren

Wat kan Tint Interieurstyling u bieden?

Interieur, en alles wat daar mee te maken heeft, is mijn grote passie.

Heeft u vragen of hulp nodig met uw interieur? Dan bent u bij TINT Interieurstyling aan het juiste adres! Ieder interieur is voor mij een uitdaging en van iedere vraag over de inrichting van een huis, vakantiewoning, werk of leefruimte, klein of groot, oud of nieuw, gaat mijn inspiratie leven. Mijn werkgebied is in Zeeland maar ook buiten de provincie. Tevens kom ik graag in België, Duitsland en Engeland (UK).

 

Interieuradvies aan huis

Ik bezoek u thuis om samen uw woning of bedrijf te bekijken en uw vragen ter plaatse te beantwoorden.

Wilt u een Flits Kleur- of indelingsadvies voor uw woning of bedrijf?  
Ik help u graag verder, eventueel inclusief een 2D tekening van mijn advies.

Een Flits kleur en of interieuradvies aan huis is al mogelijk vanaf 59,95 (60 minuten).

Reiskosten worden berekend vanaf 20 kilometer. TINT geeft een flits interieuradvies door geheel Zeeland. Woont u verder dan overleg ik graag samen met u over de mogelijkheden.

Uitgebreid interieuradvies

Bij een meer uitgebreid interieur advies bezoek ik u aan huis om zo eerst uw wensen en ideeën in kaart te brengen.  Een uitgebreid (en onafhankelijk) interieuradvies kunt u vervolgens zo uitgebreid maken als u zelf wilt; van een advies voor een indeling van de ruimte in 2D of 3D, een plan van aanpak met materiaal en kleuradvies tot een verlichtingsplan. Ook een totaalinrichting is mogelijk inclusief het uitzoeken van de benodigde meubelen en woonaccessoires, het coördineren van de eventuele kluswerkzaamheden en/of het volledig en sfeervol afstylen van uw woning (of bedrijf) d.m.v. accessoires en groenstyling. 

U ontvangt altijd een offerte op maat.

Reiskosten worden berekend vanaf 20 kilometer. TINT is werkzaam door geheel Nederland, België, Duitsland en de UK.

Verkoopstyling

U heeft besloten om uw huis te koop zetten en potentiele kopers reageren niet op uw woning zoals u verwacht had. Er zijn voldoende bezichtigingen, maar geïnteresseerden haken af.

Dit kan te maken hebben met de inrichting van de woning die te koop staat. Een neutrale inrichting waarin iedereen zich thuis voelt leidt tot een snellere en betere verkoop van uw woning.

U bent projectontwikkelaar en weet dat een goed ingerichte woning makkelijker en beter verkoopt.

Een juiste inrichting die er smaakvol en luxueus uitziet, maar toch binnen de begroting past geeft resultaat!

Recreatie interieur

Als interieurstyliste die in Zeeland woont heb ik vanzelf kijk op de inrichting van recreatiewoningen. Met het vakantiegevoel en toerisme om me heen, de geur van de zee iedere morgen als ik de hond uitlaat, onze Theetuin aan huis die druk wordt bezocht door de toeristen het hele seizoen, adem ik vanzelf toerisme en recreatie; vooral als het gaat om het thuisvoelen, óók op vakantie!

De inrichting van een vakantiewoning moet veelal betaalbaar zijn, functioneel zijn, makkelijk te onderhouden en een lange levensduur hebben, maar vooral gezellig zijn!

Dit geldt ook voor recreatiewoningen die opgeleverd en verkocht moeten worden.

Als Guilty Pleasure heb ik het (her) stofferen en (her) inrichten van campers en caravans!

De zakelijke markt

De inrichting van uw zaak is essentieel voor het slagen van uw onderneming.

Of dit de inrichting van een kantoorruimte en/of een werkplek betreft, de aankleding van een winkel, het meubilair in een restaurant of de stoffering van een lunchroom, dit geldt voor alle ondernemingen. Denk ook aan lichtplan, hoe belangrijk is dit voor kapsalon of een beautysalon? Tint interieurstyling kan u hierbij helpen, ook wanneer uw zaak reeds is ingericht en u toe bent aan een compleet nieuw interieur of wanneer slechts een paar aanpassingen in het bestaande interieur kunnen leiden tot een betere werkvloer en werksfeer!

Tint Interieurstyling en Advies

 

Wolphaartsdijk (Zeeland)

  • Interieuradvies aan huis
  • inrichtingplan
  • kleuradvies op maat
  • materiaaladvies op maat
  • moodboard
  • verlichtingsplan
  • keukenontwerp
  • 3d tekening
  • verkoopstyling

 

Neem  vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ik antwoord u graag.