Selecteer een pagina

Edith Houberg

Ik stel me graag even voor

Mijn naam is Edith Houberg

 

Interieur, sfeer en kleur

 

 

Welkom bij TINT.

Mijn naam is Edith Houberg en samen met mijn partner Peter en onze teckel Joep is een voormalig postkantoor uit 1870 in Wolphaartsdijk ons thuis. Ik vind het geweldig om te blijven veranderen aan ons eigen interieur maar kan er zeker ook in alle rust van genieten.

In onze vrije tijd gaan we veel op stap met de zelfgebouwde buscamper en zoeken we mooie natuur en fijne plekjes. Onze tuin achter het huis is ook zo`n groene oase die we in het voorjaar en in de zomer graag delen met onze tuinbezoekers (www.theetuinonderdenotenboom.nl).

Passie voor interieur

Mijn enthousiasme en interesse voor interieur, sfeer en kleur is er eigenlijk altijd geweest. De eerste stappen in de interieurwereld maakte ik al in 1994 in de verlichtingsbranche.  Sinds 2017, na het afronden van mijn interieuropleidingen, ben ik TINT Interieurstyling en Advies gestart. Want een passend interieur creëren waar mensen zich prettig in voelen, ik vind het een voorrecht om te mogen doen.

Passie voor kleur

Zelf werk ik bij voorkeur met kleur en structuur in een interieur omdat ik overtuigd ben van de toegevoegde waarde hiervan. Wandkleuren die een ruimte sfeer geven, behang met een warme uitstraling of juist accessoires die deze rol op zich nemen, het geeft een interieur diepte en persoonlijkheid. Aan mij de mooie taak om mensen te laten ervaren dat naast helder wit ook andere dimensies van kleur mogelijk zijn.

Rotterdamse voortvarendheid en  Zeeuwse nuchterheid

Tijdens mijn werk als styliste ontmoet ik mensen van allerlei leeftijden en met vele uiteenlopende woonwensen, leefstijlen en karakters. Met mijn Rotterdams enthousiasme en een vleugje Zeeuwse nuchterheid zoek ik geduldig tot het resultaat een bij de bewoners passend geheel is geworden.

Thuisgevoel

Het is een bijzonder privilege om in interieurplannen te kunnen meedenken en zo voor alle bewoners een sfeervol thuis te mogen creëren.  En dat maakt dat iedere opdracht, van klein tot groot, voor mij een creatieve uitdaging vormt waar ik mij volledig voor in zal zetten.

Graag tot ziens, 

Edith Houberg

Tint Interieurstyling en Advies

 

Wolphaartsdijk (Zeeland)

  • flits interieuradvies
  • interieuradvies pakket
  • kleuradvies
  • meubeladvies
  • moodboard
  • verlichtingsplan
  • keukenontwerp
  • 3d impressie
  • verkoopstyling