Selecteer een pagina

interieuradvies aan huis


TINT Interieurstyling & Advies helpt u graag verder bij al uw interieurvragen.

De adviezen die ik geef kunnen variëren van een compact kleuradvies aan huis, ideeën voor een nieuwe indeling van een kamer, keuken of hal d.m.v. een 2D tekening tot het realiseren van grotere plannen voor het moderniseren van bijvoorbeeld de woonkamer, de keuken of de slaapkamers.

Ook het totaal inrichten van uw nieuwe huis, vakantiewoning of appartement kan TINT voor u uit handen nemen.

minder keuze stress

Dit levert u naast een flinke tijdwinst ook aanzienlijk minder keuze stress op. Geen geslenter langs meubelboulevards maar concrete voorstellen waar u  mee aan de slag kunt.

advies

Tint interieurstyling neemt het woord “advies” ruim. Het is dan ook niet voor niets dat ik “Advies” heb opgenomen in mijn bedrijfsnaam.

Interieuradvies is voor mij een ruim begrip. U kunt vragen hebben over het inrichten van uw woonkamer, want het lukt maar niet een gezellige sfeer te creëren. Misschien gaat u een andere woning kopen e twijfelt u of uw meubels hierin zullen passen. U wilt graag nieuwe raambekleding, maar kunt niet kiezen tussen gordijnen, luxaflex of andere raambekleding, en welke kleur moeten deze dan hebben?

Gaat u een babykamer inrichten en heeft u al zo veel mooie voorbeelden en plaatjes gezien, maar weet u niet waar u moet beginnen? Misschien wilt u zelfs het hele inrichten en/of shoppen wel uit handen geven.

Een advies is een ruim begrip, evenals een vraag. Maak een afspraak voor een advies (en een antwoord op uw interieur vraag) aan huis, we komen er samen wel uit.

 

kleuradvies

In veel gevallen is het moeilijk om de juiste kleur of kleuren te vinden voor een ruimte. Dingen als lichtinval, een koele of een warme ruimte, de samensmelting van de kleuren op de wand met de meubels en de gordijnen, dit is lastig! Hoe vaak geeft u niet voor de enorme hoeveelheid kleurkaartjes gestaan in de bouwmarkt, waarna de kleur op het kaartje thuis toch weer anders was dan dat u in eerste instantie in de bouwmarkt of verfwinkel dacht. Ook is het kiezen van een kleur van een klein kaartje of een verfwaaier gewoon heel erg moeilijk, wanneer u een hele muur of deur of meubelstuk van kleur wilt voorzien.

Laat mij u helpen. Bij een bezoek aan uw thuis kan ik direct zien waar u rekening mee moet houden en waarom het kiezen van een kleur in de kleuren range van uw keuze maar niet wil lukken. Samen bekijken we de mogelijkheden en zo komt u tot een weloverwogen keuze. Laten we eerlijk zijn, niemand heeft zin om een muur opnieuw te schilderen omdat de kleur toch nét niet was wat we dachten!

U kunt hier direct een woonadvies aan huis aanvragen

Tint Interieurstyling en Advies

 

Wolphaartsdijk (Zeeland)

  • Interieuradvies aan huis
  • inrichtingplan
  • kleuradvies op maat
  • materiaaladvies op maat
  • moodboard
  • verlichtingsplan
  • keukenontwerp
  • 3d tekening
  • verkoopstyling

 

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ik antwoord u graag.