Selecteer een pagina

veel gestelde vragen

vragen die vaak voorkomen

Is het inhuren van een interieur styliste duur? Wat is de meerwaarde?

Met een professioneel interieuradvies bespaart u zelfs geld. De meerwaarde wordt gevormd door mijn onafhankelijke kijk op velerlei keuzes en mogelijkheden. Ik overzie de eenheid van het totale interieurbeeld.

Bijvoorbeeld: Die leuke hoekbank die u heeft gezien is ook net nog in de aanbieding. U doet een impulsaankoop en na 3 maanden staat hij bij u thuis, te kolossaal, te koel en totaal niet passend binnen de sfeer die u voor ogen had.

Als onafhankelijk styliste houd ik het totaal overzicht. Door goed met u te communiceren en te achterhalen wat precies uw wensen zijn behoed ik u zo voor impulsaankopen of voor kleurkeuzes die geen enkele match hebben met de rest van uw interieur. Met mijn advies zoekt u gerichter en bespaart u naast geld ook veel tijd en ongemak.

Moet ik een compleet nieuw interieur aanschaffen?

Het komt eigenlijk zelden voor dat een nieuw interieur in een keer nieuw wordt aangeschaft. Vaak hebben oude meubels voor u waarde in herinneringen.

Door oude meubels op de juiste manier te combineren met eventueel nieuwe meubels krijgt een ruimte een nieuwe uitstraling en komen de dingen soms nog beter tot z’n recht.

 

Wordt ons interieur een afspiegeling van de smaak van de interieur styliste?

Totaal niet!

Mijn smaak is hierin geheel niet relevant. Mijn taak als interieurstyliste is te luisteren naar uw interieur vragen en u goed te infomeren over de mogelijkheden in uw woning, zodat we uiteindelijk komen bij de woonsfeer die u zelf als wens voor ogen had.

 

Werk je met één bepaalde woonstijl, bijvoorbeeld een landelijke woonstijl, of kunnen alle woonstijlen worden gekozen?

De woonstijl die na alle vraaggesprekken met u als klant naar voren komt wordt de stijl waar we mee gaan werken. Het is tenslotte uw thuis en een plek waar u zichzelf in wilt herkennen. Echt tot rust komen lukt alleen als u zich ook volledig thuis voelt in uw nieuwe interieur!

 

 

Tint Interieurstyling en Advies

 

Wolphaartsdijk (Zeeland)

  • Interieuradvies aan huis
  • inrichtingplan
  • kleuradvies op maat
  • materiaaladvies op maat
  • moodboard
  • verlichtingsplan
  • keukenontwerp
  • 3d tekening
  • verkoopstyling

 

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ik antwoord u graag.