Selecteer een pagina

veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Is het inhuren van een interieur styliste duur? Wat is de meerwaarde?

Met een professioneel en onafhankelijk interieuradvies bespaart u zelfs geld. De meerwaarde wordt gevormd door mijn onafhankelijke kijk op alle keuzes en mogelijkheden. Ik word niet aangestuurd door een bedrijf of leverancier maar maak mijn keuzes afgaande op uw vraag.

Een praktijkvoorbeeld: Die leuke hoekbank die u heeft gezien is volgens de verkoper ook net nog in de aanbieding. U doet een impulsaankoop en na 3 maanden staat hij bij u thuis….. te kolossaal en niet passend binnen de sfeer die u voor ogen had.

Als onafhankelijk styliste behoud ik het totaaloverzicht. Door goed met u te communiceren en te achterhalen wat precies uw wensen zijn behoed ik u zo voor impulsaankopen of voor kleurkeuzes die geen enkele match hebben met de rest van uw interieur. Met mijn advies zoekt u gerichter en bespaart u naast geld ook veel tijd en ongemak.

Moet ik altijd een compleet nieuw interieur aanschaffen?

Het komt eigenlijk maar zelden voor dat een interieur in zijn geheel nieuw wordt aangeschaft. Soms hebben oude meubels voor u een emotionele waarde of zijn ze nog te goed om op te ruimen.

 

Wordt ons interieur een afspiegeling van de smaak van de interieur styliste?

Zeker niet. De taak van een interieurstyliste is juist te luisteren naar uw interieur vragen en u goed te infomeren over de mogelijkheden in uw woning. Zo komen we uiteindelijk bij de woonsfeer die u zelf als wens voor ogen had.

 

Werk je met één bepaalde woonstijl (bv. de industriele of landelijke stijl)?

De woonstijl die na alle vraaggesprekken met u als klant naar voren komt wordt de stijl waar we mee gaan werken. Het is tenslotte uw thuis en een plek waar u zichzelf in wilt herkennen.

 

 

Kan ik ook interieuradvies aanvragen voor mijn huurhuis?

Dat kan zeker want ook de indeling, sfeer en kleuren in uw huurhuis zijn goed aan te passen naar uw smaak. En daar zijn zeker niet altijd verbouwingen of flinke budgetten voor nodig.

 

 

Tint Interieurstyling en Advies

 

Wolphaartsdijk (Zeeland)

  • flits interieuradvies
  • interieuradvies pakket
  • kleuradvies
  • meubeladvies
  • moodboard
  • verlichtingsplan
  • keukenontwerp
  • 3d impressie
  • verkoopstyling

 

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op voor meer informatie. Ik antwoord u graag.